C’en på bakruten på bilen din er mer enn bare et symbol.

Den representerer vår felles lidenskap for sportsbiler, men den står også for solidaritet og samhold. Vi er en klubb, en familie, og vi tar vare på hverandre.

Plassering

Merket skal plasseres synlig nederst til høyre på bakvinduet ditt. Om du ikke har bakvindu skal den plasseres synlig på bilens høyre bakpart.

Betydning

Merket betyr at vi stiller opp for hverandre når vi trenger det. Når du ser en annen bil med C’en på bakruten, enten det er på veien eller parkert, ta deg tid til å se om de trenger hjelp.

Alle medlemmer har rett til å bære Den Gyldne “C” på bakruten sin

Still opp for dine medlemsfrender

Kanskje har de fått havari, og trenger en hjelpende hånd. Eller kanskje de har blitt stoppet av politiet, og føler seg utrygge eller usikre. I slike situasjoner kan din tilstedeværelse være en uvurderlig støtte.

Du trenger ikke å være mekaniker eller juridisk ekspert for å hjelpe. Noen ganger er det alt som skal til å være et vennlig ansikt, et lyttende øre, eller et par ekstra hender.

Solidaritet

Å vise solidaritet og samhold er essensielt for vår klubb. Det er det som gjør oss til et fellesskap. Når vi stiller opp for hverandre, styrker vi båndene mellom oss, og vi gjør hobbyen vår enda mer givende.

Husk: C’en på bakruten er et symbol på mer enn bare sportsbiler. Den er et symbol på vår samhørighet, og vårt ansvar for å ta vare på hverandre.