NM mester i drifting til Cannonball on Ice

Cannonball on Ice tar det til neste nivå med en eksklusiv mulighet for deltakerne!

Nå har du sjansen til å ha den tidligere Norgesmesteren i drifting, Christian Bakkerud, som passasjer i din egen bil under Cannonball on Ice! Dette er en enestående mulighet til å få personlige kjøretips og råd fra en ekspert mens du utforsker isbanen.

Sånn ser det ut bak rattet til Christian Bakkerud under Gymkhana Grid

Christian Bakkerud, med sin imponerende kjøreerfaring, vil gi deg verdifull innsikt i teknikker for å mestre glatte forhold. Enten du er en erfaren sjåfør eller nybegynner, vil du dra nytte av Bakkeruds ekspertise mens han gir deg veiledning og tips direkte fra passasjersetet.

Dette er en gratis opplevelse som er sponset av Ravenol.

Dette unike tilbudet gir deg ikke bare en spennende kjøreopplevelse, men også muligheten til å forbedre dine egne ferdigheter med veiledning fra en mester i faget. Så grip sjansen, meld deg på Cannonball on Ice, og la Christian Bakkerud ta plass i din bil for en minneverdig og lærerik opplevelse på isen!


Bestill billett til Cannonball on Ice her