Alle bilfolk skal på treff på mandag

Biler og god stemning: RV555 og Apex inviterer til biltreff på 2. påskedag!

Etter en lang og kald vinter er våren endelig i anmarsj. Og hva er vel bedre måte å feire dette på enn med et gigantisk biltreff? Mandag 2. påskedag inviterer RV555 og Apex til en uformell samling for alle bilentusiaster – av alle slag.

Panserglans

Fra kl 13:00 til 16:00 kan du vandre rundt blant et hav av blanke karosserier, beundre gromme felger og eksosrør.
Kom og nyt en hyggelig stund med familie og venner i solen. Kanskje du får noen nye bekjentskaper og kan utveksle bilhistorier og tips?

Treffet avholdes på Sartor Senter på Sotra

Bergen Cannonball Run kommer

Cannonball Run har egen stand med 3 supersportsbiler hvor du får treffe arrangørene og lære mer om det vi holder på med og ikke minst kan du melde deg inn i Cannonball Car Club helt gratis.
I samarbeid med Fanabil stiller vi ut noen av de feteste bilene de har på lager.

DU FINNER TREFFET HER

En godbit for både store og små

Biltreffet er et perfekt arrangement for hele familien. Og hvem vet, kanskje du får se en drømmebil du aldri har sett i virkeligheten før?

Kom som du er

Det er ingen formelle krav for å delta på biltreffet. Møt opp med den bilen du har, enten det er en gammel traver eller en ny og skinnende doning. Vi gleder oss til å se deg!

Vi ses på Sartor Senter 2. påskedag!

PS: Husk å ta med solkrem og godt humør!


Dette skriver arrangørene:

STORTREFF 2. PÅSKEDAG med Apex og Rv555!
2.Påskedag, kjører Rv555 på med sitt årlige tradisjons tro stor treff!
I år har de spurt APEX om de ønsket å være med å arrangere, og det ville de med glede. Dette blir et flott samarbeid! (I år faller 2. påskedag på mandag 1. April 2024)

Vi ser fram til det råeste påske treffet så langt! Alle er velkommen, både store og små til en kjekk dag fylt med masse automotive moro. Håper å se deg der, ja deg!

Praktisk info:
Treffet er fra kl. 13:00 – 16:00
Lokasjon er der det pleier i Sartor Storsenters gamle P-Hus, innkjørsel over pendler parkeringen.

Det er GRATIS å stille ut ditt kjøretøy!
Ønsker du å stille med bil klubben din eller stå samlet en vennegjeng? Eller ønsker din bedrift å stille med stand?
Send en epost til:
apexevents.bergen@gmail.com for påmelding og videre informasjon.

Ønsker du å besøke treffet, men ikke stille ut (eller utstiller området er fult) da er gjeste parkering i KYSTBY GARASJEN!

Det er også mulig å kjøpe mat og drikke inne på treff området!

Velkommen,
– Apex og Rv555

Ordens regler:
-Inne på treff området er det ikke lov med unødig støy som høye lyder som rusing, da dette er et familie vennlig arrangement, en helligdag og lyden slår godt inne i P-huset.
-Rusmidler er ikke tillat!
-Følg anvisning fra våre vakter ved inn/utkjøring samt inne på området!
-Grunnet mye folk og mange barn oppfordrer vi på det sterkeste til å kjøre rolig vekk fra området for å unngå uhell. Barn bes oppholde seg på fortau og “riktig” side av autovernet. Rundkjøringer og grøfte kanten er ikke en egnet oppholdsplass.
-Utstillere oppfordres til å forbli parkert på området frem til arrangement er ferdig (kl. 16:00), MÅ DU UT FØR DETTE, TA KONTAKT MED EN VAKT FRA OSS SOM KAN GÅ FORRAN DITT KJØRETØY MENS DU KJØRER UT, SLIK AT VAKT KAN BANE VEI GJENNOM PUBLIKUM PÅ EN ORDNET MÅTE! 

Se mindre